En ilginc Hediyeler ve ilginc Ürünlerin Sitesi

En ilginç hediyelerin ve en ilginç ürünlerin adresi BuldumBuldum.com hızla büyeyerek 5 şubeye ulaştı! Hiçbir yerde olmayan en ilginç hediyelere ve yine en ilginç ürünleri bu websitesinde bulabilirsiniz.
En ilginç hediyelerin ve en ilginç ürünleri bulabileceğiniz site adını, Arşimet’in “Buldum, buldum!” haykırışından alıyor. Gökozan sitedeki ürünleri keşfedenlerin de aynı şevkle heyecanlanacaklarını düşünüyor.
 
 <En Popüler Alışveriş Siteleri için Tıklayın>

Yurtdışından ithal ettiği ürünlerin yanında
buldumbuldumda Porof. Zihni Sinir icatları da satışa sunuluyor. Sitede satılan ilginç ürünlerin yurtdışındaki firmalardan sipariş edilmesi halinde en aşağı 30-40 TL kargo ücreti ödemek zorunda kalındığını hatırlatan Gökozan, kendi sitesindeki ürünlerin fiyatlarını yurtdışı fiyatlarıyla aynı tutmaya çalıştığını belirtiyor. İstediğiniz ilginç hediyeleri ve ilginç ürünleri siparişten itibaren en geç iki gün içerisinde sahiplerine ulaştırdığını vurguluyor.
 
Halen Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü' nde öğrenci olan Güçlü Gökozan tarafından yayına başlatılan buldumbuldum.com bu özel günlerdeki sorunlarımıza çare olabilmek için kurulmuş ilginç hediyeleri ve ilginç ürünleri bulabilceğiniz işlevli ve eğlenceli bir web sitesi.

Güçlü Gökozan, bir süre önce; doğumgünleri ve özel günler yaklaştığında hediye olarak hep bluz, gömlek almaktan bıkanların kıvranmaya başladığını, oysa ilginç hediyeleri ve ilginç ürünlerin ve oyuncakların, akılda kalıcılıklarıyla anlamlı hediyelere döndüştüklerini görüyor. Türkiye ’de zor bulunan birbirinden ilginç ürünleri ithal etmeye başlıyor.

                                                           
 
İlginç Hediyeler ve ilginç Ürünlerle Sevdiklerinizin Aklını Başından Alın
 
Sevdiğimiz birine bir hediye almak için, mutlaka özel bir günün gelmesini beklememizin çok da doğru bir yaklaşım olmadığını düşünmekle beraber, bir takvim yılı içerisinde, insanların hediyeleşebilmeleri için, bir çok önemli ve özel gün bulunmaktadır. Mesela, yaklaşan sevgililer günü, sevgilimizin doğum günü, yılbaşı, dini bayramlar gibi. Bütün bu özel günler için, birbirinin kopyası hediyeler almak, hediye alanı da, hediye vereni de bir yerde sıkmaya başlar. Çünkü hediye insanda heyecan yaratan bir adrenalindir aslında. Hediyenin bu özelliğidir belki de, hediyeyi önemli kılan veya hediyeyi cazip kılan. Sevgilinizin doğum günü için güzel ve ilginç bir hediye arıyor olabilirsiniz, Sevgililer günü için sevgilinizi şaşırtacak ilginç bir hediye arıyor olabilirsiniz, belki de eşinize evlilik yıl dönümü için şaşırtıcı sürpriz bir hediye bakıyorsunuzdur, ben de bu sebeple, belki bu beklentilere cevap verecek ilginç hediyeler size önermek istiyorum. Umarım bu yazım ve ilginç hediye önerilerim hoşunuza gider. 



Neden Israrla İlginç Hediyeler Diyoruz?

Bu kadar çok ilginç hediye demişken, peki nedir ilginç hediyeler? Eğer aldığınız bir hediye, dikkat çekici ve ilgi uyandıran, heyecanlanıdran bir hediye ise, hediyeniz ilginç bir hediyedir demektir. İlginç kelime anlamı itibari ile; insanların dikkatini çeken, ilgi uyandıran, enteresan anlamına gelir. Dolayısı ile aldığımız hediyenin ilginç sıfatı taşıması için, bu hediyenin dikkat çekici, enteresan ve ilgi uyandıran bir hediye olması gerekiyor.

Başlığımız ilginç hediye fikirleri olduğu için, ben hediyenin fiyatına bakmadan, çocuklara, sevgilinize, annenize, eşinize, doğum günü için, sevgililer günü için kısacası özel günler için ilginç hediye önerilerinde bulunacağım. Eğlenceli bir vakit geçirmeniz dileği ile....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder